Feb 24 2006, 01:12 PM
Post
#1
|
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 |
Eu fac sambata frigarui a la jamie oliver.
Tai pieptul de pui in fasii pe care le las 1-2 ore in ulei de masline, coaja de lamaie si rozmarin. Apoi le infig pe bete (el folosea bete de rozmarin) si le infasor in bacon. Le pun pe gril si gata. Printre bucatelele de pui infig si cateva legume, ce am prin frigider. Garnitura pt el cartofi prajiti, pt mine...inca nu stiu, poate ceva acritura. pupici |
|
|
|
![]() |
Sep 12 2007, 12:52 AM
Post
#2
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
Varza a la Cluj
Tot cu varza acra se face, ideal ar fi nu din cea pusa intreaga in saramura la butoi ci acrita intr-un borcan de 3-4l pe counter-ul din bucatarie. Adica: o varza, doua se taie marunt si se freaca bine cu sare. Se lasa intr-un castron pana incepe sa lase zeama. Pe fundul unui borcan de vreo 4l se pun crengute de cimbru si marar uscat apoi se pun cativa pumni de varza, presand bine ca zeama lasata sa acopere varza. Se umple borcanul si deasupra se pun din nou o crenguta de marar si una de cimbru. Prea mult cimbru amaraste! Deci varza pusa in felul asta se acreste in zeama proprie (spre deosebire de cea din butoi) si are un gust deosebit. - carne tocata de porc (500g) si o ceapa se tin pe flacara mica,sub capac, turnand cate putina apa pana se fierb. Se condimenteaza cu sare si piper. - separat se fierbe un pahar de orez Montam 'opera' intr-o forma dreptunghiulara: varza, orez, carne, varza, se acopera totul cu smantana si se da la cuptorul incins dinainte pana smantana se rumeneste frumos. Prin alte retete smantana se poate adauga si peste orez sau carne si inca odata la final ca ultim strat (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/valcluj.jpg) |
|
|
|
ala80 Fripturi, frigarui, carnuri in general Feb 24 2006, 01:12 PM
h_2004 wow ce-i pustiul asta aici? :(
iote ce am eu pe... Mar 18 2006, 05:52 PM
Leea Am prajit o pulpa de curcan (superioara) in cuptor... Jun 13 2006, 11:32 AM
Marbella Astazi am facut o rulada la cuptor din carne de p... Jun 15 2006, 07:26 PM
Marbella Poti pune ce carne vrei bubulina, numai ca daca fo... Jun 16 2006, 11:02 AM
kalua De la h_2004 Mar 26 2006, 01:21 PM
mancare gre... Sep 11 2007, 07:10 PM
walpurgik Cracanatul meu de pui meu la rotisor: :D Sep 23 2007, 08:35 PM
kalua Moooaaah, ce pofta mi-ai facut! Arata excelent... Sep 23 2007, 08:49 PM
irinica Asa ziceam si eu ca e stans cam ghem. Unde l-ai ro... Sep 23 2007, 08:52 PM
walpurgik Aveti dreptate, m-am grabit sa-l fac cracanat. :D
... Sep 23 2007, 09:02 PM
Cleo walpu apetisant si plouator(?) in gura puiucu :est... Sep 24 2007, 01:04 AM
kalua Roastbeef facut la temperatura redusa (TR)
... Nov 12 2007, 11:05 PM
irinica Kalua, ce bunatate!!
Multumesc!... Nov 13 2007, 01:09 AM
kalua Piept de pui cu lamaie - de fapt cu confit ... Feb 24 2008, 01:48 PM
Fides Friptura frageda din pulpa de porc dulce-picant... Feb 9 2010, 04:33 AM
Diana CARNE LA GRATAR
Nu e român care, dacă ... Jun 10 2010, 02:38 AM
Diana MIEL LA TAVĂ dupa Radu
• 1 tav... Jul 2 2010, 12:25 PM
Diana MĂDUVIOARE, MOMITE ŞI ALTE ALEA DE VI... Jul 6 2010, 02:07 AM
Diana Porc cu lamiie in stil grecesc (hirino lemonato... Sep 26 2010, 11:32 PM
OaNa` Mamaaa, ce bine arata!!! :indragostit... Sep 26 2010, 11:33 PM
Diana E link catre reteta in site, Oana, daca te tenteaz... Sep 26 2010, 11:35 PM
OaNa` Diana, tot ce gatesti ma tenteaza! :lol:
:... Sep 26 2010, 11:38 PM![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2nd December 2025 - 01:17 AM |
|
|