![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mesaj de la ion_magda:
QUOTE buna...este prima oara cand intru pe un forum si nu prea ma pricep..cum merg treburile pe aici...eu am intrat pentru ca ma framanta ceva de mult timp...problema cancerului de col uterin.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) vreau sa vb cu mai multe fete,femei despre asta , sa aud mai multe pareri...cum sa fac...??? astept raspuns..multumesc
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Medicii de la oncologie de la Fundeni sint foarte buni. Insa nu se ajunge usor acolo, ai nevoie de trimitere. Mama ta a fost operata? Care exact este diagnosticul? Sint prinsi ganglionii?
Siteurile marilor clinici d eoncologie din strainatate recomanda cu tarie un regim alimentar din care carnea, in general carnea rosie se exclude din alimentatie. Se spune ca proteina animala "hraneste" celula canceroasa. Cit de mare este tumora si unde exact este localizata? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 08:20 AM |
|