![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Acelasi principiu ca la celelalte jocuri: cine raspunde la intrebare trebuie sa astepte confirmarea daca ce-a spus e corect sau nu. Daca raspunsul e bun, pune el intrebarea urmatoare.
De ce "Aceto Balsamico Tradizionale" este cu mult mai scump decat otetul obisnuit? |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sincer, nu stiam cu siguranta, insa stiu precis ca atunci cind e tocata, carnea devine rapid un mediu propice dezvoltarii accelerate a bacteriilor care provoaca toxiinfectii alimentare.
Na, tata a fost sanepidist, ceva tot trebuia sa stiu si eu... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cum deosebim carnea de vitel de cea de vita batrina? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 06:37 PM |
|