![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Se da un cuvint (cuvinte din cel putin 5 lietere; cuvintele pot fi doar adverbe, verbe la infinitiv, adjective sau substantive comune nearticulate, la singular precum si substantive care au numai forma de plural) si prin amestercarea literelor se obtine un alt cuvint. Nu se folosesc anagrame cu litere specifice romanesti (diacritice: a, î, â, etc). Exemplu:
ACEST = ASCET = CASTE Apoi se posteaza urmatorul cuvint pentru urmatoarea angrama. Primul cuvint din joc este: Carut |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca tot nu ne jucam si stricam topicul pe aici, imi fac si io de cap cu niste anagrame misto ce le-am gasit pe net (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
* ‘Traian Basescu’ ‘Satanic abuser.’ * ‘Ion Iliescu’ ‘Oil cuisine.’ * ‘Adrian Nastase’ ‘Dear as in Satan.’ * ‘Romania’ ‘I am a nor.’ * ‘Calin Popescu Tariceanu’ ‘Praise punctual cocaine.’ * ‘Varujan Vosganian’ ‘Gas a junior van van.’ * ‘Ludovic Orban’ ‘Bravo! In cloud.’ * ‘Nicolae Văcăroiu’ ‘Valour icon ice.’ * ‘Radu berceanu’ ‘Dancer bureau.’ * ‘Tudor Corneliu Vadim’ ‘Void ultra indecorum.’ * ‘Funar Gheorghe’ ‘Huge or her fang.’ * ‘Emil Boc’ ‘Mob lice.’ * ‘Mircea Badea’ ‘Macabre idea.’ Sunt generate cu anagramgenius.com. Puteti sa va distrati si voi daca vreti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ia uite ce am gasit eu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) 'forum elady' - 'Dreamy foul.' 'Silvia Craciun' (numele meu adica (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) - 'Is crucial vain.' (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 10:55 AM |
|