![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Eu cand vreau sa il cicalesc ii spun gandacule,(are ciuda pe cuvantul gandac)cand vreau sa il alint ii zic cioara,maimutoiule,turta mea cu mere,motanule :D
|
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Greseala recunoscuta e doar pe jumatate iertata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Te rugam sa ai mai multa grija cum scrii, asta e regulamentul forumului. Nimeni nu are timp sa stea sa descifreze hieroglife. Din ce am inteles tu iti alinti iubitul "putza"??? PAi si nu se simte jignit? Ca il alinti cu numele organului feminin? Saracul, il compatimesc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si mai am o rugaminte. Nu mai apasa pe butonul "Report" cand vrei sa raspunzi la un mesaj. Pentru ca in felul asta o sa il citim doar noi moderatorii. Butonul "Report" e pentru altceva. Ar fi pacat sa nu poata si ceilalti utilizatori sa citeasca mesajele tale (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sau te-ai raportat singura? Incerci sa ne spui ceva dar nu stii cum? Curaj! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 04:47 AM |
|