![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Eu..recunosc nu prea am experienta in acest domeniu numit sex :fluierat: dar nu inteleg in ce consta nepotrivirea la pat.Poate cineva sa ma lumineze?
Exista intr-adevat nepotrivire din punct de vedere anatomic sau este doar ceva pe plan psihic? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Da, acum vreo 5 ani am avut un partener pe care deshi il iubeam cu disperare cand am ajuns in pat am constatat ca nu era tocmai ce imi doream. :( Mai precis omul avea probleme de erectie in schimb era destul de altruist sa ofere placere si altfel. O perioada mi-am spus ca este bine si asa insa cu timpul mi-am dorit si acea copulatie, aveam nevoie de ea iar el nu voia sa mearga nicicum la medic nerecunoscandu-shi problema. :( (si acum stau si ma gandesc daca oare si-a rezolvat-o). Pana la urma am renuntzat.
Nu shtiu daca se cheama nepotrivire insa pentru mine problema aceasta asta a reprezentat. :'( Dar ce ma fac ACUM cand am un partener cu care sunt 100% compatibila dar cu care shtiu ca nu am nici o sansa, cu care shtiu ca imi pierd inutil timpul si cu care stau DOAR pentru acest sex?? :'( |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th July 2025 - 02:16 AM |
|