![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Fetele care aveti ceva ponturi?Eu caut imagini cu iepuri...(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai nu pot, bre, ca incepe anul scolar luni. Eu trebuie in juma de ora sa-i primesc pe elevi si pe parinti in clasa care va fi a copiilor anul asta si aia tre sa arate cumva impodobita si sa le dau si copiilor ceva. Ca o sa fac expozitii si chestii mai incolo, asta da, insa e vorba de prima zi de scoala a micutilor. La prima intalnire totul e fulgurant asa, dar marcant totusi pentru ei, isi formeaza noi impresii. Eu pe copii ii cunosc ca mi-au fost elevi anul trecut, dar acum sunt diriginta lor si situatia e alta, cladirea e alta, sunt la scoala mare, nu mai e frau invatatoarea cu ei.
La prima imagine m-am gandit si eu, dar nu stiu exact ce tre sa cumpar pt ca habar n-am ce-i snurul ala de leaga creionul de steluta. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Cu toate astea star student n-o sa scriu ca nu suntem la engleza. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 04:02 PM |
|