![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
uitandu-ma pe topicul "experinta:cantitate sau calitate" am observat ca cei mai multi/multe ati spus CALITATE!
dar sunt curioasa! (sunt femeie ce mama naibiii!) ;) ce intelegeti voi prin SEX DE CALITATE! :-* dar nu-mi veniti cu explicatii de genul "sex de calitate inseamna cand faci, de fapt, dragoste" pt ca: :morideris: da? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
sex de calitate....oi fi eu din alta lume,dar cred ca atunci cand iubesti cu tot sufletul,cand ai incredere in partener ala e sex de calitate.sa iti simti iubitul in tine pana in cea mai indepartata celula,sa simti ca apartineti unul altuia.conteaza mai putin daca sunt 50 de orgasme sau doar unul singur.orgasm poti sa iti provoci si singur,dar acea senzatie de 2 in 1 cred ca este cea care face diferenta.
pentru mine sexul inseamna dragoste si asta cred ca este calitatea.pentru ca m as putea duce domne la un expert in 2 timpi si 3 miscari sa fie gata,nnn orgasme,dar apoi hai frumos imbrcat si plecat acasa.fara sa ai nici un sentiment.eu ador sa fiu tinuta in brate,sa stiu ca este acolo nu doar pt sex ci pentru ca suntem NOI. nu stiu cat de inteleasa m am facut,dar eu cred ca nu pot face sex..ci dragoste... poate chiar sunt din alta lume (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
diana_2007 |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
eu am o intrebare si va rog saimi raspundeti....deic mi jena sa va intreb, pana acum am facut sex........normal dar am o intrebare: cum e sexul anal? doare la inceput? exista sanse sa reiasa de acolo un bebe? hai zicetimi mei....i curioasa, ce mai?
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 2 Joined: 13-September 07 Member No.: 2,222 ![]() |
sexul anal e unul dureros la inceput...poate provoaca si placere insa mai putin pt tine,la inceput,si mai multa placere...mult mai multa..la partener..!daca primesti jigniri nu le baga in seama...sunt doar minti criminale care se cred perfecte dar nu sunt nici pe jumate (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ...have fun evrytime
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
sexul anal e unul dureros la inceput...poate provoaca si placere insa mai putin pt tine, daca primesti jigniri nu le baga in seama...sunt Io's mai imbecila la ora asta!!! DAR: POFTIM?!?! Pe langa intrebarea pusa de Maat, as mai completa cu: " Cum adica daca primesti jigniri sa nu le bagi in seama?!" (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) DE LA CINE SUNT JIGNIRILE?! SI DE CE sa nu le bagi in seama????????????? Clar sunt obosita... tre' sa dorm ca pricep din parti! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th July 2025 - 04:49 PM |
|