![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Eu..recunosc nu prea am experienta in acest domeniu numit sex :fluierat: dar nu inteleg in ce consta nepotrivirea la pat.Poate cineva sa ma lumineze?
Exista intr-adevat nepotrivire din punct de vedere anatomic sau este doar ceva pe plan psihic? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Sa fiu sincera, nu-mi pot imagina sa iubesti pe cineva din tot sufletul si sa nu-ti placa sa faci dragoste cu el... Poate gresesc, insa sentimentul de dragoste vine de la ceva, in primul rand de la fizic si apoi de la caracterul pe care-l are persoana in cauza. Ca sa iubesti pe cineva trebuie sa te simti atras fizic de el in primul rand. Si da, exista o alchimie ca doi oameni sa se placa si sa traiasca 'happy ever after'.
Mi s-a intamplat sa-mi placa de cineva (caracterul, mentalitatea, felul de a fi) si stiam intr-un fel ca e genul de om alaturi de care pot avea linistea sufleteasca dupa care tanjim cu totii. Insa ... nu stiu... nu ma atragea fizic nicicum, desi nu arata rau. Nu simteam eu ca vibrez cand aparea in relief. :) Concluzia mea este ca nu e de ajuns sa-ti placa numai caracterul unui om, mai este ceva... incepand de la miros si pana la sex-appeal. :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th July 2025 - 02:06 AM |
|