IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Topic de prezentare a montignacelor noi . Bine-ai venit in Clubul Montignac!
Diana.
post Sep 10 2007, 02:04 AM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Montignacele cu ceva vechime se cunosc deja. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Aici se pot prezenta cele care vor sa ne impartaseasca soarta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Elysee
post Sep 15 2007, 09:13 PM
Post #2

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: romania
Member No.: 2,228

Buna la toti! Sunt Elysee,am 25ani,am fost casatorita 4 ani,iar acum is in curs de divort,nu am copii si is tare,tare dezamagita de mine la cum am ajuns din cauza ,,fostei familii,,.Sunt grasa,sau ma consider grasa la:25ani, 1.60m si 70kg.Imi doresc din tot sufletul sa slabesc aproximativ 15kg,ca sa pot arata ca odinioara cand aveam 55kg si aratam ca o mica printesica,(asa imi ziceau cei dragi).Am auzit aici de aceasta dieta si cred ca este formidabil ceea ce faceti,felul cum vorbiti uni cu alti imi dau sperante ca pot avea incredere din nou in mine si ca voi reusi tot ceea ce imi voi propune.Ma bucur enorm ca v-am gasit si sper ca ma veti primi alaturi de voi in aceasta familie minunata.Va multumesc si VA ROG MULT,sa ma ajutati cu orice sfat.Pupici la toti. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Maàt   Topic de prezentare a montignacelor noi . Bine-ai venit in Clubul Montignac!   Sep 10 2007, 02:04 AM
Irinam   Va multumesc ca mati primit in grupul vostru.   Sep 12 2007, 05:39 PM
Elysee   Buna la toti! Sunt Elysee,am 25ani,am fost cas...   Sep 15 2007, 09:13 PM
Maàt   Elysee, bine ai venit la noi. Citeste neaparat ce ...   Sep 15 2007, 09:19 PM
irinica   Elysee, bine ai venit!!! Trebuie neapa...   Sep 15 2007, 09:56 PM
Elysee   Merci mult la toti,as dori sa pot citi intai o cat...   Sep 15 2007, 11:18 PM
Elysee  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st June 2025 - 05:30 AM