IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Topic de prezentare a montignacelor noi . Bine-ai venit in Clubul Montignac!
Diana.
post Sep 10 2007, 02:04 AM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Montignacele cu ceva vechime se cunosc deja. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Aici se pot prezenta cele care vor sa ne impartaseasca soarta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Elysee
post Sep 15 2007, 11:34 PM
Post #2

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: romania
Member No.: 2,228

QUOTE(irinica @ Sep 15 2007, 08:56 PM) *
Elysee, bine ai venit!!! Trebuie neaparat sa citesti o carte de-a lui Montignac ! Eu am citit MA HRANESC DECI SLABESC de vreo 4 ori pana sa inteleg ce vrea omu' ala de la minedar..tu esti fata desteapta si ai sa intelegi de la prima lecrura.

Merci mult irinica,as dori si eu cartea pe care ai citit-o tu insa nu stiu de unde o pot cumpara sau imprumuta.
Apropo de poza...sa stii ca esti tare draguta.Te pupik,pa,pa

QUOTE(roxanica10 @ Sep 15 2007, 10:20 PM) *
Ti-o pot trimite eu prin mail, dar trebuie sa-mi dai adresa. Am o idee, intrucat nu merge PM-ul, scrii adresa aici, si in 5 min o stergi.

Merci mult, insa nu-ti pot trimite adresa de email undeva la tine? Daca o trimit aici nu stiu sa o sterg dupa 5 min asa cum zici tu,nu prea le am cu calc,is noua in asta.Merci.Pupik
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Maàt   Topic de prezentare a montignacelor noi . Bine-ai venit in Clubul Montignac!   Sep 10 2007, 02:04 AM
Irinam   Va multumesc ca mati primit in grupul vostru.   Sep 12 2007, 05:39 PM
Elysee   Buna la toti! Sunt Elysee,am 25ani,am fost cas...   Sep 15 2007, 09:13 PM
Maàt   Elysee, bine ai venit la noi. Citeste neaparat ce ...   Sep 15 2007, 09:19 PM
irinica   Elysee, bine ai venit!!! Trebuie neapa...   Sep 15 2007, 09:56 PM
Elysee   Merci mult la toti,as dori sa pot citi intai o cat...   Sep 15 2007, 11:18 PM
Elysee  

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 12:14 AM