![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Montignacele cu ceva vechime se cunosc deja. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Aici se pot prezenta cele care vor sa ne impartaseasca soarta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 14 Joined: 14-September 07 From: romania Member No.: 2,228 ![]() |
Elysee, bine ai venit!!! Trebuie neaparat sa citesti o carte de-a lui Montignac ! Eu am citit MA HRANESC DECI SLABESC de vreo 4 ori pana sa inteleg ce vrea omu' ala de la minedar..tu esti fata desteapta si ai sa intelegi de la prima lecrura. Merci mult irinica,as dori si eu cartea pe care ai citit-o tu insa nu stiu de unde o pot cumpara sau imprumuta. Apropo de poza...sa stii ca esti tare draguta.Te pupik,pa,pa Ti-o pot trimite eu prin mail, dar trebuie sa-mi dai adresa. Am o idee, intrucat nu merge PM-ul, scrii adresa aici, si in 5 min o stergi. Merci mult, insa nu-ti pot trimite adresa de email undeva la tine? Daca o trimit aici nu stiu sa o sterg dupa 5 min asa cum zici tu,nu prea le am cu calc,is noua in asta.Merci.Pupik |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 12:14 AM |
|