![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Eu..recunosc nu prea am experienta in acest domeniu numit sex :fluierat: dar nu inteleg in ce consta nepotrivirea la pat.Poate cineva sa ma lumineze?
Exista intr-adevat nepotrivire din punct de vedere anatomic sau este doar ceva pe plan psihic? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 44 Joined: 12-January 06 Member No.: 147 ![]() |
Whatever... :) Eu intalnesc constant astfel de specimene. Si nu sunt singura. Cu cateva postari in urma, si Cata se plangea de acelasi lucru :(
Ce vreau eu sa spun este ca e al naibii de frustrant sa iti placa un barbat (si fizic, si intelectual si moralmente si...material) si sa te pomenesti ca face dragoste doar in stilul "smuls", sportiv, atunci cand tie iti place sa-ti soptesca vorbe dulci in ureche si sa se adapteze la miscarile tale ca o barcuta la miscarea valurilor. Sau, (la fel de rau), sa se miste ca melcul de frica sa nu termine, cand tu ai vrea sa ai in pat un expert in echitatie...). Eu vorbesc din frustrari personale, desigur, dar nu fac altceva decat sa exprim un punct de vedere, al meu. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 04:17 AM |
|