![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 117 Joined: 29-December 06 Member No.: 909 ![]() |
Ne aflam in zodia Vasatorului, de pe 20 ianuarie pana pe 18 februarie. Ii invit pe reprezentantii sau reprezentantele acestei zodii, sau pe cei care au persoane apropiate apartinand ei, sa ne spuna ce cred ca ii caracterizeaza, cu bune si cu rele, ce ii deosebeste de ceilalti. GNOTI SE AUTON - Cunoaste-te pe tine insuti, asa statea scris pe frontispiciul templului-oracol din Delphi si, subliniez eu, CUNOASTE-TE PE TINE INSUTI SI VEI CUNOASTE INTREG UNIVERSUL!
Va astept, dragi Varsatori! |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
La mine la birou s-a creat asa un fel de front "anti-varsatori" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dupa ce am votat toate fetele ca cele mai aiurea experiente le-am avut cu Varsatorii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
E comic, am o prietena foarte buna Varsator, insa cu barbatii din zodia asta nu ma inteleg de nici o culoare. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
La mine la birou s-a creat asa un fel de front "anti-varsatori" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dupa ce am votat toate fetele ca cele mai aiurea experiente le-am avut cu Varsatorii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E comic, am o prietena foarte buna Varsator, insa cu barbatii din zodia asta nu ma inteleg de nici o culoare. Tizo, iar suntem gand la gand cu bucurie... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) . Eu ma caznesc sa inchei si legal (caci sentimental e demult incheiata relatia) cu un varsator autentic, care bineinteles m-a facut, tot autentic , sa sufar nemeritat de mult . DECI, NEVER EVER nu mai vreau sa mai aud in viata mea de masculi varsatori, in cazul lor sunt adepta infocata a discriminarii, io care si pana unui tzigan i-as putea gasi circumstantze atenuante... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th July 2025 - 06:11 AM |
|