![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 15 Joined: 16-September 07 Member No.: 2,237 ![]() |
NU dati acestei Andreea animale. Este o mare mincinoasa. Suntem niste proprietari indurerati, care am simtit pe pielea noastra consecintele implicarii cu acest copil iresponsabil si inconstient. Este o fata de 12 ani, locuieste in Cisnadie si se da drept mama ei pe net (refuzand sa dea orice alte informatii), dupa care isi bate joc de animale. Nici acum nu mi-e clar, in final, ce sa intamplat cu pisoiasii nostri. FERITI-VA CA DE FOC DE ANDREEA LAGHIU, DACA VRETI CA ANIMALELE DVS. SA NU AJUNGA PE DRUMURI. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Serena, nu stim cine este persona despre care vorbesti...
Later edit: am dat un search pe google si m-am ediificat. Multumim frumos de instiintare! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 15 Joined: 16-September 07 Member No.: 2,237 ![]() |
Serena, nu stim cine este persona despre care vorbesti... Later edit: am dat un search pe google si m-am ediificat. Multumim frumos de instiintare! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) As vrea sa spun "cu placere"... :-( Poate picatura asta de informatie sa previna alte nenorociri, in viitor. Am vazut ca fata a intrat si aici si a cerut pisici, de aceea am postat avertismentul si aici. Va multumesc de bun-venit; imi pare rau ca nu am sosit intr-un moment mai fericit. Suntem in cautari, acum, sa vedem daca putem sa dam de urma puiutilor nostri. Doamne ajuta! Toate cele bune, dragi iubitori de pisici... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 07:39 PM |
|