![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Fetele care aveti ceva ponturi?Eu caut imagini cu iepuri...(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Marturisesc cu parere de rau ca jumatate le-am lasat la scoala sa le adune femeile de serviciu, iar celelalte le-am luat si le-am dus la soacra-mea ca sta la casa si are mai mult spatiu si vaze (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . Mi-am oprit cosuletul cu trandafiri rosii si inca un buchet.
A fost dragut, m-am consumat de cad pantalonii de pe mine, fericiti copiii, fericiti parintii ca-s eu si nu altcineva, am avut un pic de bataie la manuale si la asezatul in banca, repede s-au grabit sa pise ochii, dar ii rezolv eu maine la dirigentie. Bucurosi si ceilalti de la gimnaziu ca i-am luat iar, necajiti cei care nu ma au, "cel mai bine a fost cu dumneavoastra". Un parinte mi-a declarat ca pe langa faptul ca fiica lui ma admira, "stiti cum, ea spune ca s-a indragostit de dumneavoastra" (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Galagie mare insa, orar imbacsit, ore in fiecare zi pana la 8 seara, my life is kind of ruined. Am vorbit cu o directoare de scoala de la tara; laboratoare superutilate, toti profii laptopuri, clase nou renovate, banci noi, ce mai, de 10 ori mai bine ca la liceul de fite din centrul orasului. Eu nu stiu daca vreodata o sa se schimbe ceva iar copiii inteligenti care vin la liceul asta chair merita sa invete in cele mai bune conditii. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 03:42 PM |
|