![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Fetele care aveti ceva ponturi?Eu caut imagini cu iepuri...(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Felicitari Waplu!!!
Clasa semimiuzerabila?? Iti arat eu Colegiul National de Arta - Octav Bancila din Iasi cum arata!!! Si unde mai pui ca este si in buricul targului!!! Sunt dezgustata total!! Azi cu Alexandru la Liceul de informatica Grigore Moisil am fost super incantata: clase curate, laboratoare super modene, diriginta superrrr!! Ii asteptau pe banca manualele si un iepuras-pusculita plin cu bomboane!! Toti fostii elevi, studenti acum au venit si mai , mai ca ii dadeau lacrimile. Mi-e o ciuda de mor ca in tara asta mai exista profesori care isi fac cu drag meseria, elevi care vor sa invete si ..aia de sus isi bat joc si de unii si de altii experimentand tot felul de prostii. Hai ca ma enervez iar si nu vreau sa va fac voua capul toaca. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 08:57 AM |
|