![]() |
![]() |
Anaconda |
![]()
|
Musafir ![]() |
mai fetelor voi ce ziceti de medicamentele pentru cresterea sanilor?
o prietena buna i-a tinctura de marar de vre-o 2 luni si mi-a spus ca i-a crescut putin sanii. am mai cautat si pe internet sa i-au pareri si altele zic de contour,altele de tinctura voi ce ziceti? mi-a pus tipa de la plafar si o sticla de ulei anethi pentru cresterea in volum..inca nu am inceput-o... voi ati incercat ceva din astea?pareri? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Pai de obicei cam despre asta e vorba, vezi topicurile cu "as vrea sa mai pun si eu vreo 10 kg pe mine, dar toate in sutien" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Apoi de exemplu mararul contine estrogen, cam ca anticonceptionalele, sa zicem. Cat timp il iei, s-ar putea sa ti se mai umfle un pic sanii, zic umflat fiindca daca nu-l mai iei, se dezumfla la loc. Cremele alea au si ele ceva estrogeni. "Efectele secundare" ale estrogenilor sunt ingrasatul si din pacate celulita. In cantitati mari probabil si ceva dereglari hormonale. Si-mi place ca toata lumea vorbeste despre mariri de sani prin metode din astea hormonale, dar nimeni nu sufla nimic despre dureri... si daca ti se maresc, SIGUR te dor. Si nu e deloc placut. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 12:48 PM |
|