![]() |
![]() |
Anaconda |
![]()
|
Musafir ![]() |
mai fetelor voi ce ziceti de medicamentele pentru cresterea sanilor?
o prietena buna i-a tinctura de marar de vre-o 2 luni si mi-a spus ca i-a crescut putin sanii. am mai cautat si pe internet sa i-au pareri si altele zic de contour,altele de tinctura voi ce ziceti? mi-a pus tipa de la plafar si o sticla de ulei anethi pentru cresterea in volum..inca nu am inceput-o... voi ati incercat ceva din astea?pareri? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
nici mie nu mi-ar strica o marire de bust...dar sa fiu a naibii daca as lasa pe vreun doctor sa bage cutitu-n mine si sa traga de pielea mea ca de un pooorc...doar ca sa am niste tate mai mari...si ca sa ma fluiere muncitorii de pe santiere "papusssaaa!!!!! faaaaa n-auzi?" (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
nu-mi pasa daca altele isi fac operatii..si nu le judec...dar in ceea ce priveste corpul meu,nu l-as lasa casapit decat daca ar fi vorba de o boala,sau nu stiu..o arsura...sau o reconstruire a fetei in caz de accident..adica...NUMAI CAZURI EXTREME!!! adica daca eu sunt sanatoasa...si perfect simetrica..si cu toate la locul lor...pt ce sa imi periclitez eu viata (pt ca operatiile presupun niste riscuri)?? pentru sani mari??? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) e o prostie! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 06:36 AM |
|