![]() |
![]() |
Anaconda |
![]()
|
Musafir ![]() |
mai fetelor voi ce ziceti de medicamentele pentru cresterea sanilor?
o prietena buna i-a tinctura de marar de vre-o 2 luni si mi-a spus ca i-a crescut putin sanii. am mai cautat si pe internet sa i-au pareri si altele zic de contour,altele de tinctura voi ce ziceti? mi-a pus tipa de la plafar si o sticla de ulei anethi pentru cresterea in volum..inca nu am inceput-o... voi ati incercat ceva din astea?pareri? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Oare daca metodele astae sunt asa de bune de ce ar mai apel acineva la cutite si operatii?
Si eu as vrea o marime mai mare,dar m-am obisnuit cu ei asa.BA chiar incep sa-mi si placa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Noroc cu sutienele cu burete (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Oare daca metodele astae sunt asa de bune de ce ar mai apel acineva la cutite si operatii? Ei..pai tu crezi ca astea te ajuta sa cresti cu 2-3 numere cum vor fetele care apeleaza la chirurgie? Nu ca as fi total impotriva chirurgiei, daca asta te face sa te simti mai bine in pielea ta, dar mi se par exagerate tipele astea care trec de la cupa A la cupa D. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 05:41 AM |
|