![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 194 Joined: 7-December 05 Member No.: 3 ![]() |
sunt fericita!!!! ieri, al meu a cumparat o pisica persana, de 2 luni, pe care am botezat-o sara. e o dulceata, sunt moarta dupa ea. parca s-a mai inveselit atmosfera in casa.
cainele inca se fereste de ea, probabil si-a adus aminte de bataile care le incasa de la cealalta, dar eu sper sa se obisnuiasca si sa se iubeasca :D |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Felicitari si sa aveti parte de ea.
Eu cu persanele am avut adevarate aventuri...Prima Aya(o persana gri,superba) am primit-o de la fostul meu prieten .Era bebe mic de tot cand am primit-o.Eu imi doream o pisica docila pe care sa o pot gadila cand vreau eu.Dupa ce a crescut si-a schimbat caracterul :) cred ca imi semana.In nici un caz nu am dominat-o eu pe ea ci invers. Apoi primul ei pui...o persana neagra pe care nu m-am indurat sa o dau :Maly...ea e opusa mamei ei. Acum sunt amandoua in exil... In concluzie ...iti doresc o pisicuta cu un caracter fain.:) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 12:11 PM |
|