IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> ProTV: Imagini cu o pisica omorata in bataie
Diana.
post Sep 20 2007, 06:23 PM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Astazi am primit urmatorul mesaj din site:

Nume: Popescu Sorina
As dori sa stiu ce parere aveti despre imaginile difuzate astazi de PRO TV privind uciderea unei pisici nevinovate intr-o scara de bloc?
Ce optiuni ar putea exista?
Ati luat o atitudine oficiala?
Multumesc.

Imaginile respective se regasesc pe siteul ProTV.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Laura34215
post Sep 20 2007, 09:42 PM
Post #2

Dependent

Group: Dependent
From: Timisoara
Member No.: 2,044

Am plans cand am vazut cateva imagini. Nu am putut sa vad decat cateva secunde din filmulet. Mai mult n-am rezistat. Am fugit din birou (eram la servici. am vezut pe net.) si am inceput sa plang pe hol la o tigara. Si plangeam si de nervi si de mila pentru biata pisulina.
Nu pot sa cred ca existea asemenea animale bipede pe lumea asta ! Ca nu le pot numi oameni. Aia nu sunt oameni. N-au nici un pic de respect. Nici pentru alti oameni, nici pentru animale. Nu au nici educatie. Nu pot crede ca parintii lor i-au invatat asemenea comportamente. Animale bipede care ar trebui la drept vorbind tinute in lesa si cu botnita.
Am fost atat de furioasa pe huliganii aia, care inca se mai laudau si se mandreau cu minunata lor fapta. Daca as fi fost langa ei, si daca ajungeam eu la spital, pai tot dadeam in ei cum apucam si cu ce apucam.
Nu pot sa cred ca politicienii astia de la noi chiar nu fac nimic. Si cate cazuri dintr-astea mai trebuie sa fie ca sa faca si Romania asta ceva pentru bietele si amaratele de animalutze ??? Cate animale mai trebuie sa sufere si sa moara ca sa avem o lege corecta pentru protectia animalelor ?? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Scria ca, doar DACA ii gasesc pe brutele alea, atunci scapa usor DOAR cu o amenda de 2000 lei. Nu pot sa concep asa ceva. Parca si vad ca o sa se "chinuie" de ochii lumii vreo 2 zile. Ar trebui vabuti la fel de tare cum au nenorocit si eu biata pisica. Sa vada cum e si data viitoare precis n-o sa mai faca la fel. Sa-i bata astfel incat sa-i intoarca in patul de spital cu cearceaful.
Imi cer scuze daca sunt prea dura, dar dupa ce am vazut nu ma pot abtine. Va rog sa ma scuzati de cuvintele prea aspre, dar badaranii aia merita unele si mai grele, care nu pot rostite aici. Ce-i drept, nervii mei si furia asta, nu ajuta cu nimic. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Dragi iubitori de animale, supravegheati-va patrupedele non-stop. Si daca indraznesc unii sa-i loveasca pe strada sau vecinii "binevoitori" de la bloc, atunci ripostati. Nu va lasati umiliti.
Ma doare sufletul pentru bietele animalute chinuite si schingiuite. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd September 2025 - 08:30 PM