![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
(IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/7b8e.jpg) (IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/1edf.jpg)
Multumesc Maat!!! Colegiul National de Arta -Octav Bancila din Iasi e intr-un hal fara de hal!!! Unul din copii mei invata acolo ( clasa a-VI-a ) si isi distruge sanatatea cu mugegaiul si mizeria de acolo. Va rog, ajutati-ma cu sfaturi, cui m-as putea adresa si in ce mod?? Verbal sau scris?? Pana acum am trimis mail-uri cu poze la PRO TV Iasi, TVR Iasi, Tele M ( televiziune locala). Am inteles ca azi a fost un material la protv si tele m au avut un material sapt trecuta. La nivel de scoala nu am vazut nici o miscare, ca ar incerca sa rezolve cumva problema. |
|
|
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa vedeti cum arata si al nostru, Liceul teoretic german "Nikolaus Lenau". Acelasi lucru, buricul targului, cladiri de sute de ani, unele revendicate, de aceea primaria si-a luat mainile de pe ele, cu cerinte speciale intrucat cladirile de acest gen sunt considerate monumente istorice. E in ultima stare a decrepitudinii, intra intr-un proiect de renovare care inca nu e aprobat de ceva vreme de-acuma, cam multa deja (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Nu avem clase ca lumea, laboratoare zero, mobilier vechi si jalnic, praf de 10 cm pe pereti si femei de serviciu iresponsabile, care desi ar trebui sa faca conditiile cat de cat salubre, fac treaba de mantuiala. In aceleasi conditii sunt mai toate liceele mari in cladiri vechi care nu au fost renovate. Liceul meu de suflet, "A.T. Laurian", din Botosani, a fost renovat insa s-a demarat un proiect cu vreo 10 ani in urma pentru constructia unui nou sediu pe terenul imediat liceului. Ce sa va spun, au reusit acum si am inteles ca e traznet, degeaba candva renovezi, noul e nou. Ma distreaza ca asteptam inca de cand eram eu a 10-a sa studiem in aripa noua; eh, acum s-a terminat de-abia. Eu nu zic ca situatia de fata convine cuiva cu cladirile, nici profilor, nici directorilor si nu e ca stau cu mana in san, nici ei, nici parintii, insa suma de investit intr-o asemenea actiune e enorm de mare iar banii foarte greu de obtinut. Repet, am vorbit cu director de scoala de la tara, totul perfect utilat, totul nou si salubru, tehnologie de ultima ora; eu inteleg ca poate ar fi considerati defavorizati, dar chiar asa pana a neglija orasul de tot. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Burse pentru profesori in strainatate la perfectionari se ofera indeosebi daca predai la tara, daca ai copii cu probleme, daca esti la minoritati. Fonduri la fel, dar copiii normali si talentati chiar nu au niciun drept? (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Iasiul (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 08:58 PM |
|