![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
(IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/7b8e.jpg) (IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/1edf.jpg)
Multumesc Maat!!! Colegiul National de Arta -Octav Bancila din Iasi e intr-un hal fara de hal!!! Unul din copii mei invata acolo ( clasa a-VI-a ) si isi distruge sanatatea cu mugegaiul si mizeria de acolo. Va rog, ajutati-ma cu sfaturi, cui m-as putea adresa si in ce mod?? Verbal sau scris?? Pana acum am trimis mail-uri cu poze la PRO TV Iasi, TVR Iasi, Tele M ( televiziune locala). Am inteles ca azi a fost un material la protv si tele m au avut un material sapt trecuta. La nivel de scoala nu am vazut nici o miscare, ca ar incerca sa rezolve cumva problema. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Kalua, Stefan al meu a facut doua bronsite urate anul trecut si eu am discutat cu parintii si diriginta chestia asta.
In atelierele din poze ( atelier de pictura,sculptura si desen) copiii au numai o zi pe saptamana ore, restul orelor ( cultura generala ) fac in alta corp unde ...nu chiar ploua in clase dar nu au usi la toalete si nici instalatii sanitare!! La sedinta 70% dintre parinti au fost foarte uimiti de ce au vazut in poze, fiindca sedintele se fac in clasa de cultura generala si multi parinti nici nu au calcat in atelire. Am mers cu ei sa le arat atelierele si ce credeti?? Peretii cu mucegai erau ,,camulfati" cu sevaletele de lucru ( trebuit sa dau la o parte sa se vada ce e acolo). Acum stau si ma intreb de ce nu se vrea sa se vada ce e acolo? Abia astept sa vad ce voi face maine la ISJ si Primarie. Cand i-am zis lui stefan ca tre' sa il mut de acolo pt. sanatatea lui , a zis plangand ca ii place acolo si nu-l mai deranjeaza nimic si ca e ok. Nu se poate sa fie asa! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 05:59 AM |
|