![]() |
![]() |
someday |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor eu una sunt o persoana cu o vointa de fier dar cand vine vorba de ceva dulce nu ma dau in laturi! asa ca am luat masuri la noi in casa nu se gaseste ninic de genul bombonele, ciocolatele. Asa ca hai sa ne tratam boala asta dulce!! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/pistolar.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
vreau sa ma laaaas de dulciuri,tot ce prind rad... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) rad pana la ultima firimitura...moa,si ce buna e cioco,de oricare ar fi,te unge asa pe suflet..de ieri m-am hotarat sa tin un pseudoMonti...fara dulcegarii,la mancare nu ma sfiesc...dar,tre` sa o las mai moale cu dulcegariile ca mi-a iesit glicemia cam mare (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si e asa greu,mai ales atunci cand in casa gasesti la orice colt ceva dulce:un biscuit,o dulceata,o bomboana,o cioco...ufffff...o sa ma inchid in debara,ca acolo sigur nu`i nimic dulce!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 06:40 AM |
|