![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ce, cand, cum, unde, despre ce citesti? si ce carti cumperi... cam asta prespune topicul.
eu, pana anul asta, nu mai citisem constant literatura de ceva vreme. am descoperit cateva volume interesante in biblioteca sorei mele si asa m-am reapucat. iar faptul ca petrec destul de multisor prin mijloacele de transport m-a ajutat sa-mi "gasesc" si timp pentru lectura. acum , pentru ca deja am terminat titlurile care mi-au atras atentia in biblioteca familiei, ma gandesc sa reactualizez abonamentul la biblioteca de cartier. mai ales ca am observat ca aduc si carti recent editate. In schimb, nu merg la targuri si nici nu cumpar carti, cu exceptia celor din domeniul in care lucrez. |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am abonament la biblioteca satului, bibliotecuta de fapt. Care nu prea detine cartile care ma intereseaza, dar le mai comand la ei, cateodata am noroc si le aduc, cateodata se gandesc ca nu-si gasesc destui cititori si nu-si mai bat capul cu mine. Majoritatea cartilor pe care le citesc sunt cumparate.
Cum citesc? Am ramas cu obiceiul pentru care m-a batut taica-miu la cap: la masa, cu un caiet sau niste foi si-un pix pe-aproape, pentru notite. In tara citeam la masa din bucatarie pe care se strangeau un DEX, caiete, caietele, eventual alte dictionare. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) In concediu citesc mult, la plaja daca-i cazul, in rest tot pe la o masa. Mijloace de transport in comun folosesc de max. 5 ori pe an, de obicei in grup, deci acolo nu-i loc de citit. Dar daca as merge cu ele, cred ca as citi ziarul, chestie pe care chiar ca nu mai apuc s-o fac (domnul meu se ocupa cu activitatea asta si-mi face un sumar al chestiilor importante, interesante sau pline de haz). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 07:55 AM |
|