![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ce, cand, cum, unde, despre ce citesti? si ce carti cumperi... cam asta prespune topicul.
eu, pana anul asta, nu mai citisem constant literatura de ceva vreme. am descoperit cateva volume interesante in biblioteca sorei mele si asa m-am reapucat. iar faptul ca petrec destul de multisor prin mijloacele de transport m-a ajutat sa-mi "gasesc" si timp pentru lectura. acum , pentru ca deja am terminat titlurile care mi-au atras atentia in biblioteca familiei, ma gandesc sa reactualizez abonamentul la biblioteca de cartier. mai ales ca am observat ca aduc si carti recent editate. In schimb, nu merg la targuri si nici nu cumpar carti, cu exceptia celor din domeniul in care lucrez. |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tata, injiner de meserie, m-a invatat asa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mai trebuie sa adaug ca daca o carte nu m-a prins dupa prima suta de pagini, o las de obicei necitita. Fara niciun fel de regrete. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 08:29 AM |
|