![]() |
![]() |
someday |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor eu una sunt o persoana cu o vointa de fier dar cand vine vorba de ceva dulce nu ma dau in laturi! asa ca am luat masuri la noi in casa nu se gaseste ninic de genul bombonele, ciocolatele. Asa ca hai sa ne tratam boala asta dulce!! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/pistolar.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
bay ce chestie...unii incearca sa se lase...si altii se indeamna care de pe unde sa-si procure merindele cele datatoare de extazZZzZZzz... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) si uite asa pun in balanta:sa ma las,sa nu ma las? ca echilibru nu poate exista in aceasta situatie.. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Empty, fa un compromis!!! Ofera-ti deliciul cu masura! Nici sa mananci in fiecare zi, dar nici sa te lasi de tot!! O data pe saptamana sa-ti oferi o ciocolata!
Eu ieri am ras o intreaga Primola cu cereale!!! Nu am mai avut de mult timp pofta de O INTREAGA ciocolata! |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
de acord cu geoo
nu te poti lasa de ceva ce iti place, din contra te face sa ti doresti si mai mult totul trebuie cu masura nu deloc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 06:27 AM |
|