![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Avortul... Da sau ba?
Sta avortul sub semnul moralitatii? Daca da, cind ? Daca nu, de ce? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu analizam profunzimea opiniilor partenerilor de conversatie; cum nimeni nu detine adevarul absolut, totul se reduce la opinie. Care este, prin definitie, subiectiva. Si atit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
mik_ela |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu analizam profunzimea opiniilor partenerilor de conversatie; cum nimeni nu detine adevarul absolut, totul se reduce la opinie. Care este, prin definitie, subiectiva. Si atit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ce am scris eu acolo este tot o opinie. Si ca sa nu raspund la fiecare in parte am facut un "rezumat" din care a reiesit acest lucru. Aceasta devine deja o converstaie intre noi doua si cred ca ne-am indepartat de la subiect mai mult decat era cazul. Am impresia ca esti un pic iritata de postarea mea, desi nu inteleg de ce. E mai bine sa lasam si altora loc sa-si dea cu parerea stric pe subiect, sa nu fim offtopic. Ce am scris eu acolo este tot o opinie. Si ca sa nu raspund la fiecare in parte am facut un "rezumat" din care a reiesit acest lucru. Aceasta devine deja o conversatie intre noi doua si cred ca ne-am indepartat de la subiect mai mult decat era cazul. Am impresia ca esti un pic iritata de postarea mea, desi nu inteleg de ce. E mai bine sa lasam si altora loc sa-si dea cu parerea strict pe subiect, sa nu fim offtopic.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 10:16 PM |
|