IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Avortul- pro, contra sau depinde de situatie?, Pareri, nu paruieli
Diana.
post Jul 12 2006, 10:46 AM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Avortul... Da sau ba?
Sta avortul sub semnul moralitatii?
Daca da, cind ?
Daca nu, de ce?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Diana.
post Sep 24 2007, 04:08 PM
Post #2

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nu analizam profunzimea opiniilor partenerilor de conversatie; cum nimeni nu detine adevarul absolut, totul se reduce la opinie. Care este, prin definitie, subiectiva. Si atit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
mik_ela
post Sep 24 2007, 06:26 PM
Post #3

Musafir

QUOTE(Maàt @ Sep 24 2007, 03:08 PM) *
Nu analizam profunzimea opiniilor partenerilor de conversatie; cum nimeni nu detine adevarul absolut, totul se reduce la opinie. Care este, prin definitie, subiectiva. Si atit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ce am scris eu acolo este tot o opinie. Si ca sa nu raspund la fiecare in parte am facut un "rezumat" din care a reiesit acest lucru. Aceasta devine deja o converstaie intre noi doua si cred ca ne-am indepartat de la subiect mai mult decat era cazul. Am impresia ca esti un pic iritata de postarea mea, desi nu inteleg de ce. E mai bine sa lasam si altora loc sa-si dea cu parerea stric pe subiect, sa nu fim offtopic.

QUOTE(mik_ela @ Sep 24 2007, 05:24 PM) *
Ce am scris eu acolo este tot o opinie. Si ca sa nu raspund la fiecare in parte am facut un "rezumat" din care a reiesit acest lucru. Aceasta devine deja o conversatie intre noi doua si cred ca ne-am indepartat de la subiect mai mult decat era cazul. Am impresia ca esti un pic iritata de postarea mea, desi nu inteleg de ce. E mai bine sa lasam si altora loc sa-si dea cu parerea strict pe subiect, sa nu fim offtopic.

+Quote Post

Posts in this topic
Diana   Avortul- pro, contra sau depinde de situatie?   Jul 12 2006, 10:46 AM
tits_herbert   Nu inteleg de ce s-a deschis acest topic la Religi...   Jul 12 2006, 10:48 AM
Diana   E la "Religie, Credinta, Filosofie". Arg...   Jul 12 2006, 10:56 AM
pocpoc  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 10:16 PM