IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Nivea cu coenzima Q10 si Nivea DNAge, Pareri: eficiente sau nu?
Diana.
post Sep 25 2007, 11:08 PM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Am folosit o perioada Nivea cu coenzima Q10 si acum mi-am luat Nivea DNAge.
A mai folosit cineva aceste creme pe termen lung?
S-au obtinut rezultate sau nu?
Deocamdata in afara de o buna hidratare, alta sfiriiala nu am sesizat...
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
walpurgik
post Sep 25 2007, 11:24 PM
Post #2

Musafir

Di, depinde ce ceri de la ea si in ce parte vrei sa sfaraie. Daca vrei sa previi sau sa imbunatatesti textura pielii cu tendinta de ridare iti recomand ceva pe baza de vit C, din ce am vazut eu cel mai eficient lucru in refacerea cutanata, de asemenea exfoliantele chiar mai puternice gen retin-a, acid glycolic, acid salicilic pentru o eficacitate sporita a serului vitaminizant. La hofigal e spirulina cu Q10 banuiesc ca si aia ajuta la ceva, uleiul de catina cum ai si tenul mai uscat ti-ar face bine.
Cat despre nivee, eu nu sunt fan, dnage am folosit ceva mostre in caz ca n-am avut alta crema la indemana.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Maàt   Nivea cu coenzima Q10 si Nivea DNAge   Sep 25 2007, 11:08 PM
walpurgik   Di, depinde ce ceri de la ea si in ce parte vrei s...   Sep 25 2007, 11:24 PM
Maàt   Aia cu vitamina c imi da scarpinici, am tenul usca...   Sep 25 2007, 11:41 PM
sweet_girl   ...sau poti sa treci pe dermocosmetice. :) Apropo ...   Sep 26 2007, 03:14 AM
fortelady   am si eu acu - va zic cand termin borcanu' cum...   Sep 26 2007, 09:58 AM
asgaard   Mamei i-a placut cea cu Q10, eu am o idee fixa cum...   Sep 26 2007, 10:13 AM
Maàt   Nu, bioten nu am incercat; baza la mine era apider...   Sep 28 2007, 08:40 PM
heya  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 07:57 AM