![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maine ma duc la control intrucat am un chist care ma tot sacaie in regiunea axilara, foarte aproape de san.
A mai avut cineva? Mi-ar (ne-ar) fi de folos experienta altora. Constat cu surprindere ca, desi il am de ceva ani, imi e relativ teama de controlul de maine.... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Vad ca e cam "mort" subiectu` asta de vreme buna...de vreo 4 zile ma durea burta si azi am fost la eco..erau niste dureri specifice celor de la ciclu..dar ciclu mai are pana sa apara..la eco mi s-a decelat un chist ovarian de 3 cm la ovaru` drept...ce bine ar fi macar daca nu ar durea..dar chiar doare,ma impung asa niste cutite parca..din cate stiu eu aceasta problema se rezolva hormonal...la `cutit` nici nu vreau sa ma gandesc...ati trecut si voi prin asa ceva?cum a decurs tratamentu` si in cat timp s-a resorbit?ati avut reactii secundare de la acest tratament?pana cand ajung la un ginecolog as dori si cateva pareri din partea celor care au mai trecut prin asa ceva.Va multumesc.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Empty URGENT la un ginecolog bun!!!!!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Empty URGENT la un ginecolog bun!!!!! stiu geoo...n`o sa stau cu mainile`n san...vroiam doar sa vad evolutia tratamentului la alte persoane care trec sau au trecut prin aceasta problema...pe aici greu se gasesc ginecologi buni,iar pana plec la faculta luni,la Sb,mai e ..si nu pot sa stau pana luni cu burta umflata..ca deja ma urc pe pereti. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 04:30 AM |
|