IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Hier wird Deutsch gesprochen und gelernt, Thread für grammatikalische Fragen und Unterhaltung
kalua
post Oct 1 2007, 06:46 PM
Post #1

Musafir

Wer etwas wissen will, darf fragen! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Master of Norule...
post Oct 2 2007, 09:29 AM
Post #2

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Nu-mi spune Kalua ca de fiecare data cand ne dadea profa de tradus nu nimeream ordinea in propozitie decat rareori si cu der die das le puneam dupa ureche da nu le nimeream de fiec data, mai si stiam cate unele da jale cu regulile de gramatica sunt atat de multe.
Asta cu gaura de ou era o expresie, am citit-o intr-o carte de copii cred ca inseamna ceva simplu din context da nu eram sigura si nu mai am cartea sa ma uit exact la expresie ca o dusei la biblioteca inapoi.
E tare binevenit topicul poate mai imi aduc si eu aminte din ce am uitat care oricum nu era f mult, da imi place cum suna germana desi e grea dintre toate gramaticile care le-am invatat cat le-am invatat, germana mi se pare cea mai grea.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
kalua   Hier wird Deutsch gesprochen und gelernt   Oct 1 2007, 06:46 PM
Meg   valei poti incepe cu Eu/Tu/El/Ea? :) si eu mi-am d...   Oct 1 2007, 08:05 PM
sweet_girl   Meg, ich/ du/ er/ sie/ es/ wir/ ihr/ sie :D Lernen...   Oct 1 2007, 08:22 PM
kalua   sweet :estiok: Anfänger oder Anfaen...   Oct 1 2007, 08:26 PM
sweet_girl   Ich weiβ..:D Ich hatte kein umlaut (???) Aber...   Oct 1 2007, 08:34 PM
Cleo   mhm! :zapacitul: aci vi-l trimit pe sotul m...   Oct 1 2007, 08:46 PM
kalua   Ich hatte keinen Umlaut, weil's heißt d...   Oct 1 2007, 08:50 PM
Maàt   Sehnen sich Phasen Google! :D Io in germana s...   Oct 1 2007, 08:56 PM
misssn7   Ce inseamna das ist Eierloch?   Oct 1 2007, 09:36 PM
kalua  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th June 2025 - 01:36 PM