![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu m-as marita prin Caribic sau pe vreo insula in Oceanul Indian la tarmul marii, numai el si eu. Probabil in alb, dar nu in rochie de mireasa.
Cand m-as intoarce acasa as face o petrecere fara fite numai cu rudele si prietenii foarte apropiati. Voi? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 150 Joined: 3-October 07 From: azi sunt aici, maine nu stiu...plecata undeva...(cu pluta) Member No.: 2,352 ![]() |
hmmm... visez la o nunta ca-n povesti... nu vreau sa fie cu sute de invitati...doar rudele si prietenii apropiatii ... nu vreau mare tam-tam...si nici sa vad lautari prin apropiere... nu-mi place sa fac spectacol in cartier si-n fata blocului in special. O sa mi se rupa turta in casa, facem o mica hora si gata, plecam la biserica... Nu vreau sa merg cu o masina, ci cu o caleasca trasa de doi cai albi, si impodobita cu multe floricele tot albe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La restaurant voi avea niste aranjamente florale alb cu bleo , funditele de la scaune tot asa, vreau sa fie bleo, si salonul daca se poate tot bleo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Muzica..de toate felurile... inafara de lautareasca si manele (bleah (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) ). La miezul noptii vreau un foc de artificii. Din meniu nu or sa lipseasca sarmalutele cu mamaliguta si ardei iute si nici tapul la protap (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tortul va fi supraetajat cu trandafirasi albi si bleo.
Rochia ma va fi neaparat alba, cu corset si in jos tip clopot, foarte voluminoasa si va avea 2 trandafirasi pe corset inca 2 pe rochie. trandafirii vor fi bineinteles bleo sau daca nu negri. Parul...inca nu stiu...oricum nu tapat si nici coc ...cred ca o sa-mi pun doar niste floricele si atat...fara voal sau diadema. Buchetul... din trandafiri sau daca nu, cale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://www.buchetul.ro/resources/files/images/_buchet%20alb300.JPG) Lumanarile...ceva de genul (IMG:http://www.buchetul.ro/resources/files/images/_lumanarecale300.JPG) eeeiii....si trezirea ca am visat destul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:18 AM |
|