![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Mi-am facut inventarul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Condimente: sare marina grunjoasa pentru gatit, fleur de sel pentru salate sau sarat mancarea gata chimion chimion in cruce, intreg si macinat coriandru, intreg si macinat scortisoara, batoane si macinata batoane de vanilie garam masala asafoetida curry piper (negru, alb, rosu, roz, verde) condiment cu boia si niste plante (facut de mama unei prietene, folosesc intotdeauna la telemea la cuptor) curcuma (turmeric) cuisoare intregi si macinate tonka (seminte de Dipteryx odorata) pimento ienupar flori de nucsoara nucsoara seminte uscate de rodie sofran 5 condimente (condiment pentru bucatarie chinezeasca) cardamon verde si negru, intreg si macinat seminte de mustar alb si negru condiment pentru paine un amestec bulgaresc pentru carne tocata plus niste amestecuri de condimente pentru diverse curry-uri si masala. |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 150 Joined: 3-October 07 From: azi sunt aici, maine nu stiu...plecata undeva...(cu pluta) Member No.: 2,352 ![]() |
folosesc cimbru la greu... fripturile -indiferent de ca sunt la cuptor sau pe tabla sau pe jar- sunt presarate cu cimbru din abundenta... cartofii prajiti la fel... si aproape la toate mancarurile presar putin cimbru... am ajuns la concluzia ca sunt dependenta de cimbru (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
in rest folosesc: scortisoara(numai la prajituri) , coriandru (intreg si macinat),piper macinat si boabe, seminte de, boabe mustar alb, boia de ardei iute, oregano |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 11:01 AM |
|