![]() |
![]() |
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Sunt multe dintre voi care asteapta o veste de la mine .
Ei bine vestea e ca ma marit. Ne casatorim pe 20 mai 2006 . Am discutat tot ce era de discutat si am ajuns la concluzia ca ne iubim si merita sa luptam unul pentru altul si sa ne intelegem . A citit si topicul "o urasc" si acum e totul clar . El stie cum sta treaba si gata nu mai conteaza cine pe cine place sau nu decat ca ne iubim noi si gata. :P Va doresc sa fiti fericite ,asa cum sunt eu acum :floricele: |
|
|
![]() |
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE Crede-ma ca m-am gandit si eu deja cu toate ca nu cred in asa ceva . Nu stiu , poate faptul ca sunt un copil din flori? :morideris: Tot ce vreau sa fac se prabuseste parca si nu pot sa fac nimic :floricele: :morideris: :trozneala: :pupaceala: :tararam: ;D u r a f. crazy, woman. care e diferenta ca te casatoresti sau stai in continuare cu el. faptul ca esti sau nu din flori, ca ai sau nu flori nu modifica cu nimic situatia. si nu se prabuseste decat ceva in care nu crezi. repet. esti nebuna. el te iubeste, ti-a demonstrat-o, se pare ca si oacra-ta-ti canta in fund. casatoria nu trebuie sa schimbe cu nimic situatia asta. dac-o schimba careva, iti iei boccelutza si pleci. ca si acum. copiii ii mai potzi amana. restul depinde de tine si de cat si daca va trebui sa inaintezi in compromisuri. ce-i asa complicat? aiuliu, daca eram io tactau... din toate discutiile cu tine singurul copil ar fi... el. soacra-ta ti-a descoperit valoarea si te vrea pentru el. iar depinde de tine cum il vei conduce si ce vrei de la viata si de la el. eu nu vad situtia asa dura cum o vede fahnel. o vad mult, mult mai flexibila. ia-o pe ceva care deja s-a intamplat (caci s-a intamplat cand te-ai mutat cu el) si bucura-te de viata si de nunta ta. daca n-o faci tu, o fac eu. si pe undeva e bine ca e linistit. nimereai unu d-asta ca mine care nu sta-ntr-un loc 2 secunde, ce dracu faceai cu el? iti zic io, sex si.. la drum catre alte colturi. ce dracu' doamne iarta-ma viata de tigan e asta? ai? hai pune mana si marita-te ca vin la tine. si-ti sar fulgii, auzi? sa dea dracii sa vad o lacrima pe obrazul tau, ca ai patit-o. hai, treci in biserica na ca ti-am modificat si iconitzele |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 04:01 AM |
|