![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 96 Joined: 10-June 07 From: cluj Member No.: 1,774 ![]() |
Hey..am auzit ca este ceva spary de par...tot felul de culori si prind si pe par brunet ca al meu...ca pana acuma nimic nu-mi prindea.Ma intrebam daca stiti mai multe detalii.Si era si ceva balsam sub forma de spuma care coloreaza.Voi ati incercata sa ceva? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
...Mmmda (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Acum mai multi ani mi-am facut cu spray niste suvite ...verzi. S-a luat la primul spalat, mirosea de te lua cu durere de cap ( poate azi sunt mai performante ) , se gaseau mai multe culori - toate stridente - si sincera sa fiu nu-mi amintesc din ce gen de magazin cumparasem asa ceva. Eram si eu mica , azi gasesc chestiile astea cam kitch-oase, sau utile la un gen de party asa...cu o tematica hazlie. Poate tu cauti altceva , fiindca altminteri , nu iti recomand spray ca cel pe care l-am folosit eu ( apropo l-am folosit o singura data dupa care a vazut cum arata cosul de gunoi ) . (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 09:26 PM |
|