IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Ce poarta tineretul in orasul vostru?
kalua
post Oct 6 2007, 09:55 PM
Post #1

Musafir

Uniforma müncheneza este urmatoarea:
- blugi skinny
- balerini aurii sau bascheti sau vans in carouri
- bluzon de piele neagra (de la Zara sau Tchibo - TCM)
- geanta George, Gina & Lucy
- diadema subtire in par

Ce poarta fetele in orasele voastre?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Bia
post Oct 6 2007, 11:29 PM
Post #2

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

La noi, in Bucuresti se poarta Bretonul drept si intins cu placa, parul lung si intins cu placa. Freza de care zice Rozy la noi nu prea mai e... sau e dar cu bretonel ciufulit, dar vezi mai rarutz. Colanti, bluze lungi (baby doll asortate cu cordeluta cu fundita), jeansi skinny, curea in talie, in picioare neaparat Converse (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (mai ales la clubberite/clubberi) sau mocasini sau balerini (musai aurii sau argintii "fata, nu esti cool daca nu ai asa ceva in 7 exemplare asemanatoare!"). Tocuri vezi mai rarut la pustoaice, ca nu prea sunt in stare sa mearga pe ele. Alea de 15 ani ca alea de 15 ani, mai grav e cand vezi la facultate ca nu-s in stare sa poarte un toc. A, si era sa uit margelele. "Cum fata tu n-ai margele?". Cu buline, fara buline, roz, albastra, verzi... obligatoriu toate la un loc. "Si hai fata ca-mi pun si 10 bratari late colorate pe feiacre mana in parte".
De haine originale sau inspirate macar de la designeri ce sa spun, la noi in Romania cred ca jeansii skinny se vor purta si la anul pe vremea asta foarte bine, desi au cam inceput sa iasa de pe podium. Ca sa nu mai spun de "iegari" care sunt "hot" ce n-ai vazut. Oricum, la noi nu podiumul dicteaza moda 2008 ci vedetele autohtone ce cred ca stiu cum si cu ce sa se imbrace. De aceea nu gasesti prea multe haine misto in magazine. Am cautat jeansi largi cu dunga si talie inalta de mi-a iesit pe nas. Am gasit intr-adevar dar la niste scoruri de te lua cu lesin acolo langa vanzatoare la un magazin de super fite. De aceea prefer sa merg la croitoreasa cu poza printata de pe Vogue si gata...
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
kalua   Ce poarta tineretul in orasul vostru?   Oct 6 2007, 09:55 PM
rozy   eu am sa ma refer la ce freze poarta tineretul la ...   Oct 6 2007, 10:01 PM
Bia   La noi, in Bucuresti se poarta Bretonul drept si i...   Oct 6 2007, 11:29 PM
rozy   mai ..nu ma intereseaza ce sa poarta pe nush ce po...   Oct 6 2007, 11:56 PM
expose_yourself   Aveti dreptate...Stilurile tipelor de pe-aici par ...   Oct 8 2007, 06:00 PM
fortelady   io am mers de dimineata cu metroul (ceva nou pentr...   Oct 8 2007, 06:02 PM
kalua   Pai nu pe-afara se poarta, ci in metrou! :mord...   Oct 8 2007, 06:14 PM
Meg   Bia, cine nu poarta la facultate nu inseamna ca nu...   Oct 8 2007, 07:26 PM
geoo   De curand am avut si eu socul cu baietii tunsi cu ...   Oct 8 2007, 07:33 PM
mititik   Si mie mi se pare cam imatur sa spui ca daca nu po...   Oct 8 2007, 07:40 PM
kalua   Bre, cititi mai cu atentie inainte de a sari pe Bi...   Oct 8 2007, 08:02 PM
boema   in timpul zilei la piata romana se aduna tot felul...   Oct 8 2007, 10:40 PM
fortelady  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 08:17 PM