![]() |
![]() |
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu mi-e foarte clar care e scopul unui blog....defulare virtuala?
In fine,intrebarea pe care vreau sa vi-o adresez este pentru o amica care a descoperit de curand activitatea asta dar nimeni nu-i citeste capodoperele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Exista siteuri speciale cu bloguri? Momentan scrie pe yahoo 360 dar asta e ca si cum ar scrie in jurnalul ei propriu. Daca cunoasteti "adrese" catre siteuri care au loc destinat blogerilor, let me know! Multumesc |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Blogurile sunt un nou trend. Toata lumea importanta are blog de la Trump la Pruteanu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Multe firme au ales sa isi faca marketing online nu printr-o simpla pagina web ci printr-un blog.
Exista multe tipuri de bloguri: personale, tehnice, de fotografie, muzica, politica, turism, moda, bloguri de nisa, etc. Blogurile folosite ce corporatii pentru marketing, branding si PR se numesc "corporate blogs". Multe bloguri personale au devenit celebre si s-au scos best-sellere in urma lor, cum ar fi blogul lui Belle de Jour, dama de companie din Londra, blogul lui Stephanie Klein "Greek tragedy" si multe altele. Cel mai popular motor de cautare in blogosfera este http://www.technorati.com/ In momentul de fata eu citesc zilnic cam 10 bloguri :| |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 07:35 AM |
|