![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vorbit de soacre, de copii, de frati si surori, dar mai putin de mamele noastre.
Cum va impacati cu mama, cat de des o vedeti sau auziti? E cea mai buna prietena a voastra? Va mai scoate din sarite cateodata? Mama mea are o fire calma si este ingaduitoare, n-am auzit-o niciodata vorbind urat, nici macar "du-te dracului" nu spune. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) O iubesc din toata inima, cu toate ca, uneori, ma scoate din papuci. Dar asta e vina mea, eu sunt cea care sar in sus la cea mai mica chestie care nu-mi place. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nusepoate.gif) A fost langa mine nu numai cu o vorba buna cand am avut nevoie de ea, ii multumesc si aici pentru asta. Vorbim aproape zilnic la telefon, de vazut ne vedem mai rar (cam o data la doua saptamani), iar dupa ce am facut trierea asa ziselor prietene, ea imi este principalul confident si sfatuitor. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 150 Joined: 3-October 07 From: azi sunt aici, maine nu stiu...plecata undeva...(cu pluta) Member No.: 2,352 ![]() |
Ma inteleg foarte bine cu mama... sunt puiutul ei rasfatat. Bine recunosc ne si certam ca deh, e inevitabil..dar ne imacam imediat. Mai rau era cand eram eu mai mica si nu o intelegeam deloc de ce-mi interzice anumite lucruri. Acum o inteleg si-i dau dreptate.
Mereu imi este alaturi cand am nevoie de ea. Ma sfatuieste si ma ajuta in tot ce am nevoie. Ea este cea care atunci cand eram bolnavioara imi aducea ceaiul la pat, imi dadea sa mananc cand din cauza bolii nu puteam nici sa stau in fund ( am fost o fire mai bolnavicioasa cand eram mica si acum racesc destul de des dar sunt raceli mici care trec in 2-3 zile). Se juca cu mine, ma ajuta sa fac rochite la papusi, imi spunea povesti seara inainte de culcare, ma alinta si ma strangea la pieptul ei. Acum am crescut, si inca-mi mai place sa fiu copilul ei alintat. De multe ori ma ghemotocesc langa ea pe canapea cand ne uitam la un film, stau sa ma mai alinte... sunt mai rau ca o mata. Si inca mi-am pastrat obiceiu, cand vine de la serviciu fug repede sa vad daca mi-a adus ceva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asa e mami meu, dragastos, iubaret si grijuliu. Si eu o iubesc mult mult mult! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 03:03 PM |
|