IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Ce poarta tineretul in orasul vostru?
kalua
post Oct 6 2007, 09:55 PM
Post #1

Musafir

Uniforma müncheneza este urmatoarea:
- blugi skinny
- balerini aurii sau bascheti sau vans in carouri
- bluzon de piele neagra (de la Zara sau Tchibo - TCM)
- geanta George, Gina & Lucy
- diadema subtire in par

Ce poarta fetele in orasele voastre?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
rozy
post Oct 6 2007, 11:56 PM
Post #2

Musafir

mai ..nu ma intereseaza ce sa poarta pe nush ce podium...da' daca vad inca 235534 de fete la fel...poi ma shit in ea de treaba!...si na...de-al dracu...se poarta blugi conici...io tot drepti imi iau (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) si nici de botul rotund nu m-am lasat corupta...dar acum nu prea gasesti ceva fain fara el!

a..si frezele de care ziceam..le poarta dracoaicele de clasa a 9-a..si-au dat si ele seama ca e musai!..si cand le vezi cum ies ele cate 3 la plimbare..cu freza la fel..si se tin la brat..bineinteles...o bluza lasata pe un umar..o margica...(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) hilarious!

+Quote Post
expose_yourself
post Oct 8 2007, 06:00 PM
Post #3

Tratabil
**

Group: Membru
From: Bucuresti
Member No.: 593

Aveti dreptate...Stilurile tipelor de pe-aici par trase la indigo (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Copycats...blah

+Quote Post

Posts in this topic
kalua   Ce poarta tineretul in orasul vostru?   Oct 6 2007, 09:55 PM
rozy   eu am sa ma refer la ce freze poarta tineretul la ...   Oct 6 2007, 10:01 PM
Bia   La noi, in Bucuresti se poarta Bretonul drept si i...   Oct 6 2007, 11:29 PM
rozy   mai ..nu ma intereseaza ce sa poarta pe nush ce po...   Oct 6 2007, 11:56 PM
expose_yourself   Aveti dreptate...Stilurile tipelor de pe-aici par ...   Oct 8 2007, 06:00 PM
fortelady   io am mers de dimineata cu metroul (ceva nou pentr...   Oct 8 2007, 06:02 PM
kalua   Pai nu pe-afara se poarta, ci in metrou! :mord...   Oct 8 2007, 06:14 PM
Meg   Bia, cine nu poarta la facultate nu inseamna ca nu...   Oct 8 2007, 07:26 PM
geoo   De curand am avut si eu socul cu baietii tunsi cu ...   Oct 8 2007, 07:33 PM
mititik   Si mie mi se pare cam imatur sa spui ca daca nu po...   Oct 8 2007, 07:40 PM
kalua   Bre, cititi mai cu atentie inainte de a sari pe Bi...   Oct 8 2007, 08:02 PM
boema   in timpul zilei la piata romana se aduna tot felul...   Oct 8 2007, 10:40 PM
fortelady  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 08:20 PM