![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Uniforma müncheneza este urmatoarea:
- blugi skinny - balerini aurii sau bascheti sau vans in carouri - bluzon de piele neagra (de la Zara sau Tchibo - TCM) - geanta George, Gina & Lucy - diadema subtire in par Ce poarta fetele in orasele voastre? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Bia, cine nu poarta la facultate nu inseamna ca nu e in stare. poate n-are chef. sau paote are chef de o tinuta sport. sa-mi iau training asortat cu pantofi cu toc ca sa cresc in ochii tai? (mai sunt si fete care inteleg ca trainingul ar fi tinuta de strada musai)
sau nu. gata, maine ma imbrac cu bludji, hanorac, geaca sport si-mi trag si niste tocuri cui. mama.. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
De curand am avut si eu socul cu baietii tunsi cu coama si chica!!!!! Nu stiu cum mama naibii dar au aparut asa dintr-o data si au invadat orasul! Ori eu am pazit canapeaua prea mult, ori am fost pur si simplu oarba!!! Oricum nu-mi place DELOC!!!!
Cat despre fete ... intaresc ce a spus si Rozy! Adevarul e ca am fazut si cateva pe care sa le pot admira .... apreciez originalitatea pozitiva cand o vad! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 08:08 PM |
|