![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 489 Joined: 8-December 05 Member No.: 17 ![]() |
Voi cum va descurcati cu manichiura? eu recunosc ca nu-mi iese intotdeauna....
Eu imi tai cuticulele pentru ca nu stau daca le imping inapoi!!!! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) si daca le mai si inmoi... pe mine asta ma streseaza cel mai mult: cuticulele Care stiti mai multe despre manichiura, asteptam detalii. Multumesc |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 9-October 07 Member No.: 2,388 ![]() |
Voi cum va descurcati cu manichiura? eu recunosc ca nu-mi iese intotdeauna.... Eu imi tai cuticulele pentru ca nu stau daca le imping inapoi!!!! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) si daca le mai si inmoi... pe mine asta ma streseaza cel mai mult: cuticulele Care stiti mai multe despre manichiura, asteptam detalii. Multumesc Buna,eu una sunt manichiurista si mi se pare super simpla problema ta,adevarul este ca ce e taiat taiat ramane ,daca esti obisnuita sa ti se taie cuticula este foarte greu sa o redresezi de una singura doar prin impingere.Eu iti recomand un ulei pentru cuticule dupa ce le-ai ridicat/impins si apoi daca mai e nevoie sa tai se este mai proeminent,daca nici asta nu te ajuta atunci traiasca manichiuristele[ (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ] [b] |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 11:40 PM |
|