![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am o prietena foarte buna a carei fetita s-a ars foarte urit in zona cotului ( s-a oparit cu o oala de 10 litri de apa clocotita, era arsa pina aproape de os).
Cicatricea era foarte urita, pielea s-a strins, fetita nu putea nici indoi cotul bine; compresele zilnice cu bitter suedez insa au facut minuni si doctorul care a vazut-o dupa o luna si ceva de "tratament" a ramas uimit, cicatricea arata mult mai bine si copilul putea sa indoaie cotul. Dupa operatia de transplant de piele, vindecarea a fost grabita tot cu bitter suedez, acum aproape ca nu se mai vede nimic. Poti incerca, rau nu are ce sa faca. ----------- later edit: mda, conturi-clona create pentru reclama (IMG:style_emoticons/default/diespam.gif) , metoda (IMG:style_emoticons/default/diespam.gif) aplicata si pe alte forumuri de femei. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 132 Joined: 27-February 06 From: Bucuresti Member No.: 244 ![]() |
diferenta esta ca eu nu am asa ceva de vanzare. doar am folosit anul trecut, dupa varicela. nu suportam cojile de pe vezicule asa ca foarfecuta era cel mai bun prieten al meu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si pe locul 2 gelul asta imputit (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 09:34 PM |
|