IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Solutii pentru a scapa de cicatrici urate
Diana.
post Oct 9 2007, 09:25 AM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Am o prietena foarte buna a carei fetita s-a ars foarte urit in zona cotului ( s-a oparit cu o oala de 10 litri de apa clocotita, era arsa pina aproape de os).
Cicatricea era foarte urita, pielea s-a strins, fetita nu putea nici indoi cotul bine; compresele zilnice cu bitter suedez insa au facut minuni si doctorul care a vazut-o dupa o luna si ceva de "tratament" a ramas uimit, cicatricea arata mult mai bine si copilul putea sa indoaie cotul.
Dupa operatia de transplant de piele, vindecarea a fost grabita tot cu bitter suedez, acum aproape ca nu se mai vede nimic.
Poti incerca, rau nu are ce sa faca.
-----------

later edit: mda, conturi-clona create pentru reclama (IMG:style_emoticons/default/diespam.gif) , metoda (IMG:style_emoticons/default/diespam.gif) aplicata si pe alte forumuri de femei. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
dr. stoma
post Oct 9 2007, 10:22 PM
Post #2

Tratabil
**

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 244

diferenta esta ca eu nu am asa ceva de vanzare. doar am folosit anul trecut, dupa varicela. nu suportam cojile de pe vezicule asa ca foarfecuta era cel mai bun prieten al meu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si pe locul 2 gelul asta imputit (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th July 2025 - 09:34 PM