![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 66 Joined: 29-September 06 From: Bucuresti Member No.: 593 ![]() |
Buna tuturor!
Ati tinut pana acum o cura de detoxifiere a intestinelor(spre ex "colon cleanse")? Eu nu am probleme cu greutatea sau vreo problema digestiva dar caut mereu sa fac tot felul de cure de purificare:)..acum as vrea sa incerc asa ceva,cu pastile 100% naturale.(Poate imi si recomandati ceva ce s-a dovedit eficient pentru voi) Despre efectele pozitive stiu bine,insa exista si o parte negativa a curelor de genul acesta?Spre exemplu..se poate obisnui sistemul digestiv cu pastilele acestea si nu mai functioneaza in mod normal dupa terminarea purificarii? Multumesc. This post has been edited by expose_yourself: Oct 10 2007, 12:48 PM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 66 Joined: 29-September 06 From: Bucuresti Member No.: 593 ![]() |
Astept PM-ul tau,mersi!
Te referi la tipul de detoxifiere de care spuneam?Altfel...stiu ca exista nenumarate feluri Si..ce te-a speriat mai exact cand ai intrerupt tratamentul? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 10:44 AM |
|