![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
M-am decis sa deschid acest topic in speranta ca poate o sa reusim sa tragem si o concluzie la sfarsit despre asa zisa 'evaziune' parteneriala pe care unele persoane o comit...
De ce unii oameni calca stramb? Unele raspunsuri ar fi: - sexul a ajuns rutina - au fost inselati la randul lor - ii incita provocarea - le stimuleaza ego-ul - nu pot spune 'nu' - au un partener cicalitor - partenerii le permit - nu-si mai iubesc partenerul Voi ce credeti? :) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
pai depinde cat de tare esti sa te rupi sau sa mai dai o sansa, daca e vorba de o simpla aventura de o noapte sau de o alta relatie, cat de orgolios esti ca sa pui in balanta bune si rele si sa vezi daca merita sa mai dai o sansa.
eu cred ca in general femeile iarta mai usor, iar barbatii mai putin. de ce? pai poate pentru ca barbatii pot sa faca mai usor diferenta intre dragoste si sex, pe cand femeile daca inseala, in mare parte pun si sentimente si deci e mult mai grav. de orgoliu nu cred ca poate fii vorba pentru ca atat femeile cat si barbatii sunt orgoliosi. dar din nou depinde de la caz la caz... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 03:18 AM |
|