![]() |
![]() |
bebi_mic |
![]()
|
Musafir ![]() |
persoana care te iubeste te poate face sa suferi????? sunt tare curioasa. eu sunt intr-o relatie de 1an jumate. la inceput nu a tinut cont de existenta mea se culca cu alta...in fine :'( ma doare sa-mi amintesc trecutul :'( ceea ce vreau sa stiu este de ce el imi cere sa iasa in oras? sa se distreze. imi spune ca are19 ani, nu se poate inchide in casa pt ca pe mine nu ma lasa parintii. :'( si ca el e foarte cuminte si trebuie sa am incredere oriunde s-ar duce ca nu face nimic, ca e cu gandul la mine si ca ma iubeste. dar nu pot, cand imi amintesc ce a fost si cat am suferit parca se rupe ceva in mine. imi vine sa mor cand ma gandesc ca vrea sa plece la sibiu(are un frate acolo), sa mearga la discoteci :( ma doare ca nu poate fi relatia asta asa cum as vrea eu. oare dupa trecerea anilor astia cat sunt mica va fi bine? ne vom intelege cum vreau eu? CINE MA AJUTA? VA ROG :'(
|
|
|
![]() |
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
:o :o :o
Hai ca sunteti de coma!!! Bebi, vezi ca "in primul rind vrei sa ajungi mare prea repede"! Pe cei mari ii asculti, ca altfel nu o scoti la cap cu ei!!! Eu te rog daca nu-ti convine parerea ciuva, nu-i mai raspunde in contra, lasa-l in pace si fa ceea ce crezi ca este bine din ceea ce ti-a zis!!! Si eu poate uneori sunt criticat, chiar daca nu-mi place, ascult, si apoi ma gindesc, "de retroactiv" si ma intreb, oare are dreptate sau eu gindesc aiurea?? Te rog eu nu mai fi impulsiva chiar si cu deciziile alor tai, si vezi modul diplomatic de a rezolva problema!!! Nu stiu daca ti-am mai spus, dar chiar daca ma repet, poate ai tai nu sunt convinsi ca esti bazata pe puterile tale, de a te "apara" singura in societate si atunci , incearca, putin cite putin sa le demonstrezi ca de fapt"colivia" in care te tin trebuie din cind in cind deschisa, sau treci la conversatie cu cel care este mai maleabil si apoi la celalalt!!! INCEARCA :P |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 04:54 PM |
|