![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ce, cand, cum, unde, despre ce citesti? si ce carti cumperi... cam asta prespune topicul.
eu, pana anul asta, nu mai citisem constant literatura de ceva vreme. am descoperit cateva volume interesante in biblioteca sorei mele si asa m-am reapucat. iar faptul ca petrec destul de multisor prin mijloacele de transport m-a ajutat sa-mi "gasesc" si timp pentru lectura. acum , pentru ca deja am terminat titlurile care mi-au atras atentia in biblioteca familiei, ma gandesc sa reactualizez abonamentul la biblioteca de cartier. mai ales ca am observat ca aduc si carti recent editate. In schimb, nu merg la targuri si nici nu cumpar carti, cu exceptia celor din domeniul in care lucrez. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 150 Joined: 3-October 07 From: azi sunt aici, maine nu stiu...plecata undeva...(cu pluta) Member No.: 2,352 ![]() |
nu am citit niciodata la masa (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (cred ca sunt anormala) dar pur si simpu decat sa ma pui sa stau pe scaun la masa ca sa citesc mai bine ma impusti! Deobicei cand citesc/ invat stau in pat si dau drumu` si la muzica (nu suport linistea , nu ma pot concentra daca e liniste - iar unt anormala, stiu-). Daca invat imi iau langa mine niste pixuri colorate si subliniez pe carte... de regula cu rosu definitiile cu verde caracteristicile cu albastru altceva ce mai este important de retinut.
cand eram la liceu si aveam teme...tot in pat stateam si le faceam ...scriam pe genunchi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 39 Joined: 7-October 07 Member No.: 2,371 ![]() |
nu am citit niciodata la masa (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (cred ca sunt anormala) dar pur si simpu decat sa ma pui sa stau pe scaun la masa ca sa citesc mai bine ma impusti! Deobicei cand citesc/ invat stau in pat si dau drumu` si la muzica (nu suport linistea , nu ma pot concentra daca e liniste - iar unt anormala, stiu-). Daca invat imi iau langa mine niste pixuri colorate si subliniez pe carte... de regula cu rosu definitiile cu verde caracteristicile cu albastru altceva ce mai este important de retinut. cand eram la liceu si aveam teme...tot in pat stateam si le faceam ...scriam pe genunchi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Andria, stai linistita, nu esti anormala. Si eu procedez cam la fel. Am capatat acest obicei din nevoie. Acasa la parinti, studiam trei frati la acelasi birou, facut in forma de T. Cu timpul ca sa am liniste, ma retrageam in orice coltisor al casei, indiferent de conditii, pentru a-mi pregati lectiile. Mai tarziu, cand m-am hotarat sa-mi schimb meseria, aveam copilul mic si studiam pentru examene, nu mai tineam cont de locul in care citeam. Important era sa fiu in preajma copilului sa-l pot observa si pe el. Nu mi-a fost greu, pentru ca eram obisnuita de la parinti sa invat in galagie. Iar cand citesc o carte pentru sufletul meu, chiar nu mai tin cont unde si cum stau cand citesc. Important e sa ma simt confortabil si astfel imi "savurez" lectura, chiar daca baiatul meu are muzica la maxim iar sotul urmareste un meci la televizor. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 08:30 AM |
|