![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Spor la scris!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Cind i-am spus ca vreau sa divortez...a inceput teatrul... sa-l iert, sa-i mai dau o sansa...ca a gresit, a fost o iesire de moment bla, bla, bla...poate in alta situatie as fi facut un compromis si i-as mai fi dat o sansa dar eram deja trecuta prin faza asta si acum desi l-am asigurat ca l-am iertat i-am spus clar ca vreau sa-mi redea libertatea in mod oficial si cit mai rapid. Mi-a raspuns ca el nu-si da acceptul nici intr-un caz si daca vreau sa plec sa plec asa maritata...
Bine atunci nu plec...dar ai sa pleci tu...i-am raspuns. Nu-mi mai fac nici un proces de constiinta ca e casa ta sau a cui o fi, o sa lupt pe toate drumurile sa o obtin si voi veni cu copilul meu aici dar tu o sa pleci si cu tine nu o sa-mi impart viata! Eram speriata de perspectiva unui nou proces lung si costisitor si fusesem intre timp la un avocat roman care m-a sfatuit sa obtin aprobarea lui semnata ca este de acord cu divortul si sa dau divort in Romania unde nu era nevoie de prezenta lui si era mai simplu, mai rapid si mult mai putin costisitor. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 07:13 PM |
|