IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Viata din Anii Mei, Jurnalul lui fleurdelis
fortelady
post Oct 4 2007, 02:59 PM
Post #1

Musafir

Spor la scris!
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
katy87
post Oct 16 2007, 04:12 PM
Post #2

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: galati
Member No.: 1,242

si pana la urma cum ai facut?ca sunt curioasa......

+Quote Post
fleurdelis
post Oct 16 2007, 07:29 PM
Post #3

Dependent

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 2,372

QUOTE(katy87 @ Oct 16 2007, 04:12 PM) *
si pana la urma cum ai facut?ca sunt curioasa......

In Romania nu stia nimeni prin ce trec eu acolo si am preferat sa nu spun...dar intre timp mama mea obtinuse semnatura si sora mea se pregatea sa vina impreuna cu copilul in Israel...Eram atit de fericita incit uitasem de toate celelalte necazuri...dar mai era o problema...nu puteam sa-mi aduc copilul in casa aia, intodeauna am facut tot ce-a fost posibil ca sa-l feresc de situatii incordate cit am fost cu taica-so si acum sa-l expun la teroarea asta de la un strain, nu!. Am inceput sa caut un apartament de inchiriat...Intr-o zi venind de la scoala am vazut la un bloc un afis mare pe care scria " de inchiriat" am sunat am intrebat la interfon daca e apartamentul de inchiriat mi-a spus ca da, am urcat si mi-a deschis un tip genul Schwarzenegger. Ma simteam tare mititica si speriata la vederea matahalei fioroase, parca-mi venea sa o iau la fuga dar mi-am spus ...ho...! Nu sintem in jungla pare totusi a fi un om...chiar daca e barbat. M-am rusinat la gindul ca devenisem o salbatica si mi-am spus ca daca fug omul asta va crede ca sint nebuna...dupa ce mi-a aratat apartamentul si mi-a spus pretul si conditiile a gasit de cuviinta sa ma intrebe daca nu vreau sa beau un ceai, poate a simtit el ca ceva nu-i in regula cu mine...o fi citit spaima in ochii mei si o fi vrut omul sa ma linisteasca asa ca am zimbit si eu mai relaxat si am acceptat ceaiul ca daca nu, aveam impresia ca o sa ma creada o ciudata...In timp ce ne sorbeam ceaiul s-a uitat lung la mine si m-a intrebat care-i problema mea...exact asa... nu-i spusesem ca as avea vre-o problema dar cred ca a dedus...cu toate ca eu crezusem ca jucasem perfect rolul de curajoasa...si nu stiu de ce, poate felul cum m-a privit cind a intrebat, sau altceva care emana din el, poate faptul ca eram atit de singura si atit de nefericita...ca ma simteam atit de vulnerabila in ciuda vointei mele de a arata ce puternica suint, m-a facut sa-mi tremure barba si sa mi se umple ochii de lacrimi...

+Quote Post

Posts in this topic
fortelady   Viata din Anii Mei   Oct 4 2007, 02:59 PM
Maàt  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th June 2025 - 09:36 AM