![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Spor la scris!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Mi-am spus ca nu are rost sa ma implic..Poate doar mi s-a parut ca omul este atras de mine. De altfel a spus clar ca se duce sa se insoare si n-are rost sa ma mai gindesc la prostii, asa ca sa-mi vad de viata mea si sa trec la lucruri mai prozaice...am inceput sa-mi framint mintea cum sa-l conving pe sot sa-mearga cu mine la avocat ca sa-mi dea aprobarea oficiala la divort si mi-a trasnit prin minte sa folosesc un siretlic...m-am dus la el si i-am spus ca am inceput formalitatile pentru apartament si am sanse foarte mari sa il primesc pentru ca imi vine copilul din RO si deocamdata am primit ceva provizoriu pina se rezolva totul oficial, asa ca sa nu se mire daca peste citeva zile va fi expulzat din casa...si i-am fluturat pe la nas niste hirtii aiurea. d Renunt la tot cu conditia sa mearga acum in acest moment cu mine la avocat si sa-mi dea semnatura.
Si siretlicul meu a avut efectul scontat...m-am ales cu hirtia semnata...eram ca si divortata! Am aflat ca apoi s-a dus la ministerul de interne ca sa ma reclame ca m-as fi casatorit cu el formal, doar pentru a obtine cetatenie...insa nu a avut succeas, si faptele au vorbit singure...in favoarea mea. Intr-adevar stind sa fac bilantul am constatat ca desi a fost foarte greu, si mult gunoi pe care am hotarit sa-l arunc la cos, din cele doua casatorii au rezultat niste lucruri bune care au meritat efortul...copilul, cetatenia in Tara Sfinta, limba ebraica, si ultima veste buna am primit un job intr-un birou de arhitectura pe care urma sa il incep dupa venirea copilului. Ma mai framinta constiinta ca omul ala plecase si-mi lasase o misiune...sa am grija de maica-sa si eu nu fusesem in stare sa ma tin de cuvint dar mi-am spus...lasa, o sa-i dau banii pentru chirie cind va veni! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:14 AM |
|