IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Viata din Anii Mei, Jurnalul lui fleurdelis
fortelady
post Oct 4 2007, 02:59 PM
Post #1

Musafir

Spor la scris!
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
fleurdelis
post Oct 17 2007, 09:38 PM
Post #2

Dependent

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 2,372

Si iata am ajuns si in ajunul zilei mult asteptate...facusem ultimile pregatiri pentru primirea puiului meu mult dorit si eram obosita si coplesita de evenimentele petrecute intr-un timp asa de scurt...era seara tarziu, stateam si cugetam la toate astea in linistea apartamentului cind am auzit sunetul lung al soneriei...am tresarit, era prima data cind suna cineva de cind ma mutasem aici si nimeni nu stia ca stau aici...sigur ori era o greseala ori cineva il cauta pe proprietar...dar la ora asta?!!! Si mai ciudat... nu era soneria de la interfon...ci era soneria de la apartament...m-am uitat pe vizor...nu am reusit sa disting bine figura in semiantunericul de pe hol si am intrebat cine este...
Mi-a raspuns -Ezra.
-Nu se poate...stiam ca proprietarul e departe in America...ce sa caute acum aici?
Am deschis totusi...in fond era casa lui...si mi-am dat seama ca nici nu avea cum sa ma anunte in cazul ca s-ar fi intors mai devreme pentru ca nu era telefon.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
fortelady   Viata din Anii Mei   Oct 4 2007, 02:59 PM
Maàt  

Reply to this topicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th June 2025 - 11:19 PM